Du kanske känner till att Piratpartiet har dragit igång sitt primärväl till riksdagslistorna? (Här finns ett radioreportage från häromdagen där bl.a. Eva Wei deltar.) Med anledning av detta samlas ett gäng riksdagskandidater för Stockholmsregionen i Huddinge i morgon, torsdag. Dit kan du åka för att känna kandidaterna på pulsen och diskutera piratpolitik. Anmäl dig först dock, du hittar allt du behöver veta på Stockholmsbloggen. Det finns även ett forum där man kan ställa frågor till kandidater över hela landet om man vill.

Måste säga att jag tycker det är jätteroligt att vara delaktig i den här processen. Jag har inte haft nåt förhållningssätt till riksdagspartiernas valsedlar tidigare, den processen har liksom aldrig känts närvarande. Men nu är jag plötsligt mitt i det, jättehäftigt!

PP Göteborg är inne på sina två sista dagar var seminarieserien “God Jul önskar Storebror“. Idag är det FRA som är på tapeten och serien avslutas i morgon med Datalagringsdirektivet (Chris K föreläser). Om du inte befinner dig i Göteborg har du chansen att följa det via bambuser.

Piratpartiets styrelse har satt ihop ett dokument om partiets värderingar baserat på interna diskussioner runt om, vilka recenseras av Mattias Bjärnemalm här.

* * *

Andra bloggar om: , , , , ,