Jag tror jag talar för rätt många som tycker att det är jäkligt skönt att primärvalet är över. Fortfarande återstår lite utvärderingsprocesser som är viktiga att tackla, men i stort är det läge att gå framåt och börja jobba lite mer utåtriktat. Jardenberg och Callin står redan i startgroparna och jag ska väl erkänna att jag känner mig rejält sugen jag också.

1300 personer röstade vilket jag personligen ser som jättebra. Män fick kvoteras upp, en för många oväntad detalj och nästan lite humoristiskt med tanke på alla evighetsdiskussioner kring just kvoteringens vara eller inte vara. Överlag är jag hemskt nöjd med listan och självklart är jag lite nöjd över att flera av mina favoriter hamnade på den. Här i alla fall riksdagsgruppen skulle Piratpartiet komma över 4-procentsspärren (i bokstavsordning på förnamn).

Anna Svensson, 30 år, Norrköping
Anna Troberg, 36 år, Järfälla
Björn Felten, 62 år, Hisingen
Carl Johan Rehbinder, 48 år, Stockholm
Gustav Nipe, 22 år, Malmö
Gun Svensson, 73 år, Norrtälje
Johnny Olsson, 33 år, Södertälje
Kalle Vedin, 26 år, Göteborg
Marie Axelsson, 24 år, Forshaga
Rick Falkvinge, 38 år, Sollentuna
Rickard Olsson, 42 år, Östersund
Sandra Grosse, 19 år, Helsingborg
Stefan Flod, 25 år, Uppsala
Tess Lindholm, 19 år, Partille
– Yvonne Lindvall, 56 år, Sandviken (facebook)

Fler namn ju fler procentenheter som kommer till och förhoppningsvis kommer nån sån lista framöver. Stort grattis till alla och framför allt ett stort tack för att ni ställt upp!

* * *

Andra bloggar om: , , , ,