Jag sitter på lunchpaus i Linköping och tänkte pusha lite för föreläsningsserien Tjejsnack som pågår där just nu. Imorgon söndag ska jag själv, för första gången någonsin, hålla föredrag. Jag missade den första föreläsningen med Renée Frangeur i förmiddags som tydligen hade varit jätteintressant men är glad att jag hann se Gun snacka lite kring hur man ska försöka undvika offerrollen och som tipsade om intersektionalitet, något jag planerar att försöka sätta mig in i lite mer.

Du kan följa seminariet om du inte har möjlighet att komma hit att se det live via bambuser eller kolla in senare. Det sitter folk och kommenterar löpande också via twitter, samlat under taggarna #varakvinna och #tjejsnack.

Kl. 14.00 är det Anna Trobergs tur, följd av Amelia Andersdotter. Jag och Klara Tovhult tar vid i morgon.

Det kramas väldigt mycket här, för övrigt, och det är jättefina t-shirts som gjorts helgen till ära skulle jag hälsa.

* * *

Andra bloggar om: , , , , ,