Jag tar helt fräckt och kopierar in ett inlägg från Webbhackande, “jag” i texten är således Richard Olsson:

jan_lindgrenJag har tidigare använt bloggen för att söka jobb åt mig själv, med varierande framgång. Nu försöker jag nå ut för en av de trevligaste och bästa människor jag känner. Han har nyligen och plötsligt blivit arbetslös pga orsaker han inte kunnat rå över och jag tycker att det är en förbannad synd och skam att den här personen inte har ett jobb just nu där alla hans talanger tas tillvara på bästa sätt.

Jag talar om Jan Lindgren och jag kan inte överdriva när jag beskriver hans arbetsförmåga, envishet, analytiska sinne och sunda förnuft. Han är en stor tillgång för varje organisation. Jag vet inte om man får vitare tänder medan man sover om man anställer Janne, men jag skulle inte bli förvånad om man dessutom blev av med sina liktornar och ökade vinsten 130%. Så duktig är han.

I sin CV (bifogad) skriver han bl.a.

  • Ansvarstagande och kreativ
  • Diplomatisk och bra medlare
  • Anpassningsbar och lättlärd
  • Stresstålig
  • Har stor vana av att hålla presentationer, ge intervjuer eller hålla i möten
  • Är en van och ledig talare
  • Van användare av sociala medier av olika slag
  • Har erfarenhet av krishantering både i form av förebyggande åtgärder och efterarbete

Jag kan personligen gå i god för allt han skriver. Anställ honom. Ni kommer inte att ångra er.

Jag (emma alltså) skriver också under på detta. En mycket god vän och fantastiskt kompetent och smart människa. Hjälp jättegärna till att sprida att denna guldklimp finns tillgänglig för anställning.