Det här var bra. (Är inte von Lohman lite lik Rasmus Fleischer, förresten?)

* * *

Sen måste jag passa på att lägga en snabb kommentar angående Sanna Raymans artikel som jag inte alls kände mig särskilt påhoppad av, såsom varande bloggare. De flesta har ganska tänkvärda anledningar till sina reaktioner så när jag igår satt och funderade på varför jag inte tog det så, så insåg jag att jag nog ser Rayman som en del av den bloggosfär hon kommenterar.

Jag sorterade helt enkelt in det under avdelning “navelskåderi” på sätt och vis, en sån där grej som vi gör rätt ofta i bloggosfären. Vet inte om det är en komplimang till Sanna och kanske rent av SvD eller måhända en oförskämdhet — men det kändes i vilket fall som helst symboliskt för utvecklingen. Hur det inte alltid behöver vara ett gap mellan politisk debatt i media och bloggosfär. Gap behövs dock (för att anspela på det Sanna skriver), tror jag, för att göra saker intressanta och roligt — för deltagarna i alla fall. ;)

* * *

Andra bloggar om: , , , , ,