Om det nu är så att ni inte visste det — och jag har en känsla att det handlar om de flesta faktiskt — så är det så att “pornografi” är farligt. Sexiga sms från frugan (för hon sköter sig väl?) är helt enkelt ett hot mot rikets säkerhet i Australien. Därför är det helt i sin ordning att flygplatspersonal genomsöker din dator och mobiltelefon för att hitta sådant.

Okej, jag behöver få nåt förklarat för mig. Man ska inte langa alkohol till ungdomar är den här affischen tänkt att säga antar jag. Det starka argumentet för det “för att din dotter ska förbli oskuld”. Jättekonstigt. Sen blir det en ytterligare nivå konstighet: det är vin som langats till “killarna” enligt texten. Jag fattar tammefan ingenting av den där copyn? (Får nästan känslan av att jag borde vara lite glad som inte fattar, till och med.)

Det har varit lite intressant att följa snacket kring SvDs valkompass. Själv rekommenderas jag rösta SD eller V, intressant nog. Jag förutsätter att ingen tar det där på allvar? Men visst är det tragikomisk humor att fundera på varför det blir problematiskt att särskilja de olika partiernas frågeställningar — partierna ligger helt enkelt för nära varandra sakpolitiskt. Om det finns nåt samband med att det verkar svårt att få upp PP högre än näst sista stapel, vet jag inte. Här nån som klurat på hur kompassen fungerar, i alla fall.

Jätteintressant läsning om barnen som beger sig ut på nätet redan i 4-årsåldern. Cybernormer fyller på med lite mer intressant läsning och länkar.

Kronprinsessan Viktorias enda självständiga (trist nog) önskemål kring sitt bröllop, sågas rejält av mediasverige — Joshen säger det som behöver bli sagt.

Och det är alltid roligt (eller alltid, det händer inte särskilt ofta) att läsa Mikael Nilsson när han blir lite förbannad.