Jag fick ett litet anfall i morse. Jag måste nog erkänna att det inte riktigt släppt, behöver få lite utlopp för det för att komma vidare. Så här en pysventilering (och ni ska veta att jag verkligen försökte hålla emot) och inte ett kroniskt tillstånd. Jag ber om ursäkt på förhand:

Jag är trött. Jag är trött på fega jävlar, trött på korruption, trött på allmän vägran till självkännedom. Trött på översittare som talar om för andra hur de ska bete sig. Helt jävla deprimerad över de där som tror att man är snäll som är medeltida hård. En till som skyller ifrån sig på andra och jag kräks. Trött på min och andras inkonsekvens. För att inte tala om de där som hela tiden tjatar om att “det är ingen idé, det kommer att gå åt helvete ändå”. Ni kan dra åt helvete allihop.

Imorgon kommer jag att fortsätta kämpa för allas rättigheter att få vara dumma i huvudet.

* * *