Tillsammans med idel ädel bloggadel i ett reportage på Ekot. Egentligen snackade jag ju massor av mera med journalisten, vilket inspirerade bland annat till den här bloggposten. Just det där med politiskt bloggande får ganska mycket uppmärksamhet, jämförelsevis, antagligen för att det är valår. Det hoppas väl att det ska göra skillnad för valutgången. Själv är jag lite mer långsiktig i mina förhoppningar kring bloggande och sociala medier; dvs, hur det skulle kunna användas bättre för att fånga upp engagemang och idéförädling. Men allt som oftast handlar debatten kring bloggar om vem som har mest makt — och vem som förtjänar den, lattjo nog, vilket går lite mot det jag drömmer om. Uppdatering: Det blev ett lite längre reportage i Studio Ett också!

Sen har jag ju alldeles glömt att peka på bloggpanelen på Nyheter 24, som publicerades i söndags. Har faktiskt inget grepp om vilken dag det ska vara på egentligen. Skrivuppgiften har behövt vara klar till tors-fre, men dröjt till söndagar för publicering. Blir mindre aktuellt på det viset, men det är ju bara början ännu, så förhoppningsvis tar det sig. (Måste för övrigt skratta lite åt min ursäktande attityd pga av icke-pinfärskt material online… tiden har sitt alldeles egna räkneverk här. Inget är såklart “old” för den som ser det för första gången.)

Jag skulle vilja om hjälp, förresten. Behöver ett video-klipp med någon som slår sig för öronen, blundar och sjunger “lalalalala”. Typ. En allmän fysisk yttring som går ut på att man inte orkar släppa in verkligheten just nu. Fattar du? Om det finns några sådana klipp, så tipsa mig gärna. Eller om nån känner sig sugen på att spela in det eller så? Eller animera eller så? Det vore nästan ännu roligare! På sistone har jag haft behov av att referera till något sådant, men inte hittat nåt bra, och inte tillräckligt händig för att fixa till nåt själv.

* * *

Andra bloggar om: , , , , , , , ,