inget att se här, ska bara kolla om saker är trasiga!

uppdatering: Nähä, verkar som om topsy inte skickar antalet tweets till mig längre, via knappen i inlägget. Dock länkar topsy antalet tweets under postningarna.  Ingen aning om varför, får titta på det senare. Tweetmeme som jag använde tidigare hade andra buggar. Kanske måste leta efter nån annan plugin, rentav? Får se.

uppdatering 2: Nä, kan inte hitta felet med Topsy så återgår till TweetMeme även om den är lite buggig också. Håller tummarna för att det funkar bättre i alla fall. Lite segt med en fet nolla på inlägg jag vet har tweetats! ;)

uppdatering 3: värsta följetongen; tweetmeme visade felaktiga siffror så skippade den (igen). Provade att aktivera topsy, bara för att, igen. Och det verkar ha kickstartat räknaren igen. Och jag skriver inte det här till ngn särskild, bara mest försöker hålla reda på vad jag gjort hittills…