Det är lite som att bli bortkopplad från världen när inte twitter funkar som det ska. Visserligen oannonserat, men planerad nertid enligt twitter själva. Tjänsten har varit lite krasslig i nån vecka eller så, så det är inte som att det inte behövs, antar jag. Men det slår mig hur otroligt “beroende” jag blivit. Påminns lite om en bekant som planerade sitt liv utifrån “men vad gör jag om det blir elabrott?”. Hon hade backup-planer för det mesta, fascinerande nog.

Själv har jag egentligen inget substitut för twitter, kan tycka att det blir lite för jobbigt att hänga på flera olika sociala nätverk — nåt ställe blir garanterat eftersatt (vilket egentligen innebär att jag skulle vara lite oförskämd mot folk, bloggy är ett ständigt dåligt samvete av den anledningen, t.ex.).

Har du flera olika ställen online för nätverkande? Hur jonglerar du? Eller bryr du dig rent av inte?

Edit: För nån vecka sen (tror jag, tiden är verkligen annorlunda på internet) så tappade jag 1500+ tweets eller så. Det gjorde inte sådär jättemycket. Just nu får jag inte twittra alls och uppfattas dessutom inte ha twittrat något alls öht — men kan läsa andras. Lite roligt och frustrerande på samma gång!

twnollad

* * *