Vi i det s.k. Tantlaget har äntligen fått toaletten reparerad — hela toalettstolen byttes ut. Det är en lättnad, kan man väl säga, utan att delge allt för mycket information om vilka problem det inneburit. Däremot har jag fortfarande stora problem med uppkopplingen, en helt annan form av förstoppning som påverkar minst lika mycket. Sitter nu på lånad dator och lina.

Jag kommer att lämna datorn hemma i huset, det känns meningslöst att släpa på den när jag inte ens vet om jag kommer kunna använda den. De senaste dagarna har jag helt enkelt fått läsa in och skriva under nattetid då det äntligen gått att koppla upp sig. Tänkte försöka twittra emellanåt dock, telefonen har jag ju med mig “ändå”.

Ska införskaffa mig ett skrivblock och krafsa ner lite noteringar under dagen. Blir intressant att se hur det kommer att funka.

Hos Anna och Janne har det uppstått en diskussion om det är oseriöst att skoja till det lite i vår rapportering från Almis, så skulle vilja passa på att få in lite synpunkter om det. Är det bu eller blä att vi gör såna grejer? Tanken är att vara inkluderande, att vara lite roliga och förmedla lite av stämningen. Förhoppningsvis märks det av, om inte så tipsa gärna om hur vi kommunicerar det bättre.

Jag får en svag känsla av att brist på lina kan hänga ihop lite med den upplevda problematiken — bredden begränsas och kanske framstår vi som tramsiga när vi prioriterar det roliga. Egentligen handlar det om ventiler i en miljö som är ganska krävande. Berätta gärna vad ni tycker i alla fall — så värdefullt som det säkert är för en del att höra ifrån oss, är det för oss att höra från er. Så prata med oss.

Nu, dusch, gummiskrapa och sprillans ny toalettstol. Vi hörs senare!

* * *