Då har jag stått i en panel och diskuterat bloggar och makt, som Martina Lind anordnat på H12 (där det finns lånedatorer med tillhörande bredband, yay!). Med tanke på att den drog igång redan klockan åtta på morgonen är jag imponerad av hur många det var som letat sig dit för att lyssna ändå. Träffade bland andra Staffan Danielsson (C)!

Panelen gick inte av för hackor – Ali Esbati (V), Mary Jensen (M), Peter Andersson (S), Maria Ferm (MP) och Fredrik Federley (C). Jag ska erkänna att jag var lite rädd för att vi skulle vara så överens så att det skulle bli tråkigt. Men tyckte att Martina Lind gjorde ett bra jobb som ställde intressanta frågor och ändå lyckades få till lite spänning emellanåt i samtalet. Ni kan ju titta här själva och bedöma.

Jag vill i vilket fall som helst poängtera särskilt tydligt att jag upplever kommentersfältet här hos mig vara av högsta klass! Det är ett replikskifte som jag såhär efteråt inser kan låta som att jag avskyr folk i kommentarerna… *himlar lite med ögonen* Men, ni fattar nog ändå. Ville mest bara påpeka det.

* * *