Jag kan inte annat än bli grön av avund på den uppsjö av kreativitet och uppmärksamhet som Kristdemokraternas valkampanj skapat! Roligt nog varumärkesskyddade de ju sina grejer (bl.a. den text som Folkpartiet tidigare använt sig av), men de verkar tack och lov inte knussliga med den gratisreklam de får nu.

I vilket fall som helst rasslade den här affischen in i min inbox:

slaktenarvarst

De värmer en pirats hjärta att remix- och kopieringskulturen nu verkligen har kommit för att stanna bland de politiska partierna och att det omfamnas. För vi har ju dessutom Moderaternas kopiering av en Socialdemokratisk kampanj — som jag inte var sämre än att jag gjorde en variant på. Inga sura miner och folk tycker mest att det är kul. Det är nästan så man får lite hopp om mänskligheten!

Vilket jag hoppas inte blir såna där “famous last words”, nu. *håller de genom årtusendena utvecklade motstående tummarna*