Piratpartiet har publicerat Valmanifest 2.0 idag. Med anledning av detta måste jag utnämna dagens citat från artikeln i DN:

Så att gå hem till en pedofil och titta på hans bilder i datorn är okej?

Seriöst?

Jag vet liksom inte vad jag ska säga om en sån fråga. Lite smyger tankarna omkring om att Piratpartiet som ju liksom är så usla borde väl kunna ha andra saker, som är grundade i nån slags verklighet, att anklagas för? Eller är vi som parti så jäkla bra och helgarderade att det måste tas till, uhm, (för att vara bussig) långsökta frågor?

Sen blev jag lite full i skratt av sista frågan:

Men kan en väljare lita på att det här valmanifestet är det sista före valet och att det är det som beskriver er politik?

Utveckling och att förankra bland medlemmar är negativt? Inte undra på att inte andra partier får dylika frågor… Vill mest bara poängtera att det är lite tragiskt nånstans, att det säljs som en svaghet.