Freudianskt? Intressant artikel i alla fall, även om jag började fnissa lite — samt en liten beskrivning av de tre småpartierna.

riskdagen

Inte särskilt fnissigt men väldigt stark läsning står Henrik Brändén och Markus “Lake” Berglund för. De beskriver i en opinionsartikel hur de inte röstar på sina partier det här valet. Nu har jag varit engagerad i Piratpartiet i fyra år så är “partifierad” men känner ändå igen det de beskriver. Som jag påpekat i tidigare inlägg är knappast PP ett vitt blad som uppstått ur ingenting. Det är f.d. alla-möjliga-partier från riksdagen egentligen.

Jag brukar tänka på det ibland när jag läser/hör kommentarer om att piraterna “dominerar online” på ett eller annat sätt, också. Det ska nog inte underskattas att allsköns olika färgade “nätinvånare” hittade ett nytt parti med frågeställningar som för dessa kändes aktuella. Akuta, till och med.