Testar en funktion som lyfter länkar, som de jag följer på twitter postat under ett dygn. Bilder, filmer och inlägg lyfts upp på ett tidningsmanér och uppdateras en gång per dag. En sån här tidning går att skapa utifrån en tagg på twitter också — då kommer saker med som behandlar specifika ämnen. T.ex. går det att följa taggen #svpol (svensk politik, en tagg alla på twitter använder) i det här formatet, som nån lagt upp.

Jag följer ganska många på twitter, i skrivande stund 938 stycken. När jag kollar av twitter läser jag inte in mig på vad alla de jag följer har skrivit, med andra ord, utan vad som skrivs precis när jag tittar in. Det gör att jag missar en hel del och den här tidningsfunktionen fyller något av ett behov jag knappt visste att jag hade.

Jag har också lagt in den som widget här bredvid i högerspalten. (Men helt ärligt tyckte jag att den var ful och klumpig så får se om jag behåller den.)

Du kan prenumerera på “min” tidning (jag citerar min eftersom det ju är alla de som jag följer som bidrar egentligen). Klicka på subscribe överst så får du ett mail varje gång den uppdateras. Eller skapa din egna tidning med hjälp av taggar och de du följer på twitter.