flattriconJag är ingen super-flattrare precis, glömmer till och med bort det mellan varven — men påminns när det finns en flattr-knapp på sidor jag uppskattar. Jag ställde frågan på twitter om vad som är redigt flattr-värdigt den här veckan, har hittills inte fått några egentliga svar men Marie tipsade i alla fall om den här sidan: Charities – flattr.com.

Jag kan inte riktigt hitta urvalslistor gjorda av folk heller (men kanske använder jag fel söktermer, så tipsa gärna om det). För det är väl dags för lite flattr-listor vid det här laget? Kanske nån schysst widget med flattr-rekommendation, för wordpress eller så, rent av? Eller finns det redan kanske? Tipsa mig eller berätta om dina idéer och projekt som eventuellt är på gång eller så.

(Och så fort jag lagat min wp ska jag försöka få till knappar till varje inlägg, jag lovar!)