Jag har varit medlem på Pusha.se i flera år. Länge har jag tänkte “jag MÅSTE se till att hänga där mer”. Först på sistone har jag gjort det till min dagliga rutin att besöka Pusha och precis som jag misstänkte så är det precis så givande som jag alltid förstått att det skulle vara, löjligt att det tog sån tid.

Har du missat Pusha? (Noterar att jag hela tiden skriver Pussa istället, kanske en felstavning jag borde lämnat kvar..?) Nåväl, Pusha är en site där man tipsar om länkar. Sen om man är registrerad på siten kan man välja ut sina favoriter och “pusha” genom att klicka på en knapp. Veteraner online känner säkert igen konceptet från Digg osv.

Där hittade jag exempelvis min senaste fnissfest, katter med tummar, en sida med tips om sökmotoroptimering som jag inte hunnit läsa ännu och garvat åt dikesgrävarna från Råneå. Och dessutom har jag själv tipsat om “The Vader Song, vilket föranledde en liten maildialog med de trevliga killarna som sköter siten. (*ahem*om ni ska posta något, skriv inte på engelska eftersom det kan ses som spam då!) ;)

heartEftersom jag upplever att det varit lite argt här på bloggen i nån vecka, så var det hög tid för nätkärlek, vilka jag tycker Pusha.se är en härlig ambassadör för!