Tyckte dokumentären “Julian Assange — världens kärleksaffär” SVT visade igår kväll var riktigt se- och tänkvärd. Den går att se på SVT Play och har du en timma över före den 7 maj, då den tas bort, så ta och kolla in den. Jag slogs som vanligt av hur uppmärksamhet är en lite väl gångbar valuta nu för tiden. Dokumentären kom som ett intressant eko efter att jag igår läste Cybernormers inlägg om Flashback-kulturen dessutom, som jag tycker att ni ska ta och läsa också.

Det händer ibland att nån kopierar hela inlägg och kopierar in till sin egna site utan att ange var originalet kommer ifrån. Har hänt mig flera gånger och är inte nåt ovanligt precis. Det finns lite att fundera på när det gäller sånt här, och jag skulle vilja peka på det här inlägget och missa inte kommentarerna under, där det dyker upp några roliga tips man kan ta till.

Dagens fniss står Isak Gersson för, även om han nu verkar vara helt seriös i sin avsikt att starta en ny religion — kopimistsamfundet. Samtidigt som det är svårt att inte garva åt det, har han några smarta saker att säga om det. Marit Deldén tror att det här kan bli en snackis och det är väl kanske inte helt dåligt!