Då blev jag som du kanske vet hackad och tillfället att uppdatera och pyssla om servern gick liksom inte att skjuta framåt längre. Så nu har jag inte bara piffat baksida jag har även fifflat fram en ny framsida. Det finns fortfarande en del småsaker att göra, men det mesta är på plats. Om du hittar några konstigheter, brutna länkar eller så, så hojta gärna till!

Det här temat ger möjligheten att lägga små fina ikonbilder på framsidan där posterna listas, men jag har alldeles för många inlägg för att riktigt ha tid att lägga in bilder på allt jag skrivit genom åren. Så gör du en sökning eller klickar in på kategorier så kommer det att se lite konstigt ut eftersom bild saknas. Jag ska försöka beta av det med tiden, men nu är i alla fall ytan när man landar på bloggen något sånär uppstädad.

Nu kan man dessutom svara på enskilda kommentarer eftersom min version tillåter det. En annan sak som efterlysts är en Facebook-gilla-knapp. Eftersom jag inte hänger på FB själv får ni tjoa till om den där fungerar och gör det den ska. Min sedvanliga twitterknapp är utbytt också och flyttat ner under postningen.

Återigen, ber om ursäkt till alla som fick sitta med brutna länkar under tiden bloggen låg nere, men det kunde inte hjälpas. Jag misstänker att ni led i jämförelse mindre än jag gjorde. ;)