Satt och läste en intervju med Jonathan Coulton på Slashdot, där han besvarar läsarnas frågor, mycket läsvärd. I den, berättar han om en video som JM Heather gjort av en av hans låtar, och jag bara måste slänga upp den. Helt fantastiskt “typomerad” i brist på bättre ord! Önskar att jag var kreativ och tålmodig nog att få till såna här fantastiska grejer, maj gådd liksom (låten suger inte heller, om ordvitsen ursäktas):

jmheather: This was created using Adobe Illustrator, Photoshop, After Effects, Premiere and Toon Boom Animate. I worked on this sporadically, so it’s difficult to estimate how much time went into it. Somewhere between 500-1000 hours, but it was a labor of love.

Om Jonathan Coulton:

I give lots of music away because I believe it helps my cause, and I love it when people use my music to create other stuff – music videos, pictures, remixes, etc. At the moment I’m unsigned, and I’m proud to say I’ve created this whole thing mostly on my own (with plenty of help from an amazingly supportive bunch of fans). But it certainly is getting busy…I will probably sell out and go Hollywood any day now…