Eftersom jag är ledig så har jag passat på att pyssla om bloggen lite. I förra inlägget berättade jag om den nya +1-knappen från google. Jag har dessutom gjort om “dela med dig”-knapparna under varje inlägg, som förhoppningvis är tydligare nu. Sen kom turen till kommentarsfältet.

Utan kommentarer är en blogg vansinnigt tråkig. Helt ärligt vet jag inte om det ens kan kallas blogg då. Det snackas rätt mycket om näthat osv, men faktum är att jag upplever hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete, om man säger. Blev jätteglad när jag hittade en flattr-plugin för kommentarsfältet, för det är lätt att glömma bort att visa uppskattning och det här är ett sätt att göra det på.

Har du ett flattr-konto? Skriv då in ditt flattr-id under rutan när du kommenterar (du hittar id-nummer eller namn i menyn till höger, under dina inställningar på flattr). Vi som gillar det du skriver kan sen flattra dig, genom att klicka på knappen som automagiskt finns med i din kommentar.

Om du inte har ett konto, så är det enkelt att registrera sig. Numer behöver man inte ens lägga till pengar på kontot för att skapa ett. (Som kreatör kan det vara idé att skaffa ett konto för att ge folk möjlighet att stötta ens arbete, om inte annat.)