Läser hos Please copy me att SVT ska visa Press Paus Play ikväll. Hörde talas om dokumentären via Weird Science och varit nyfiken på den sen dess — den har utlovats släppas fritt i sommar. Men nu kan man alltså se den på tv också om man vill. Den lär väl dyka upp på SVTPlay ett tag också. (Uppdatering: Här hittar du den.)

Snubblade över denna tecknade serie via pushaRyan Andrews heter killen som skrivit och tecknat historien om det blodstänkta taket. Inte en rysare eller skräckis, utan en händelse från barndomen. Otroligt fint tecknat och en historia som grep tag. Missa inte!

Samtidigt som vi nog lite till mans är bekymrade över hur man filtrerar genom den massiva mängd information som finns att tillgå på internet, är det relevant att fundera över den filtrering som redan sker. Eli Pariser var gästtalare på TED och varnade för hur automatisk filtrering idag tenderar att filtrera bort information som utmanar oss och breddar vår kunskap.