GÄSTINLÄGG: Ett projekt har varit igång de senaste fem veckorna med att skapa ett nyhetsbrev för att öka den internationella kommunikationen. Idag går nyhetsbrevet främst ut till flera personer i ledningen i olika länder. Räckvidden är +15 länder men jag hoppas att även “vanliga” medlemmar i piratpartier ska börja engagera sig i vad som händer i andra länder. De frågor vi arbetar med i Sverige har oftast en global aspekt och det finns mycket kunskap, tips och hjälp att få från andra länder. Nyhetsbrevet fokuserar på fyra områden:

1. Globala nyheter
2. Valresultat & Årsmöten
3. Organisationstips
4. Viktiga Datum

Jag hoppas denna korta introduktion + presentationen har gjort er nyfikna på att få reda på mer och skriva upp er på http://changingpirateparties.net
För mer frågor eller tips:
Twitter: @ppnewsletter
Mail: contact [@ ] changingpirateparties.net

@collentine Josef Ohlsson Collentine är en halv-amerikan som normalt bloggar på collentine.com Transparens, kultur och sociala medier är väldigt viktiga för honom.