Det som skulle kunna vara lite pikant skvaller, att Johannes Forssberg snackat om Expressenmedarbetare på den imfamösa elit-listan, verkar vara lite mer allvarlig om kommentarsfältet i Dagens Media är något att döma av.

Tydligen har en undersökning genomförts bland de anställda, där vissa avdelningar hade 46 procent som led av något som kallas farlig stress och facket har tydligen dragit ihop till ett krismöte.

De senaste åren har massor av journalister slutat, till och med valt att börja jobba på vikariat i stället för att stanna på sina fasta anställningar, för att de inte stått ut. Jag kan inte låta bli att fundera över hur rapporteringen från Expressen själva ser ut när likartade problem finns i andra organisationer, särskilt när det handlar om de med inflytande.

Jag har såklart ingen aning om det är ogrundade rykten — men rätt små möjligheter att kunna kolla hur det står till med det. Den urgamla frågan om vem som vaktar väktarna surrar i alla fall runt i huvudet. Och den hjälp som det ljus offentlighet över problem kan bidra med undanhålls dessutom personalen på Expressen.

Så, Thomas Mattsson, hur mår personalen på Expressen egentligen? Vad gör du för att komma bort från situationen med farlig stress? Varför väljer så många att lämna Expressen?