Då är det dags att testa att blogga från Google Plus, och få det publicerat på min blogg. Jag känner att jag får vissa logistiska problem direkt, i skriftspråket, som vill referera "här" till den plats jag skriver på. I detta ögonblick, G+ alltså. Å andra sidan, om detta funkar, så publiceras det även på min blogg, och alla kommentarer under inlägget, kommer även publiceras… där. Eller här, beroende på om du läser där. Här. Ja kära nån, hoppas ni fattar.

Om ni kommenterar på bloggen så syns det däremot inte på G+, kan kanske vara bra att veta. Tänkte i alla fall testa och se hur det fungerar med ett videoklipp, så här när jag premiärbloggar! Jag ber om ursäkt om ni dessutom läser detta från en tredje plattform, era rss-flöden, då det där med här och där kommer att framstå som extra förvirrande! ;)

Jag har dessutom, dagen till ära, provat ett helt nytt tema. Sånt som händer när man har semester och måste vara hemma och passa tvättstugan!

Om du vill veta mer om hur det går till tekniskt, så läs det här inlägget: http://nikkelin.se/2012/01/17/googleblog-ett-battre-satt-att-blogga-pa-google/

Edvard Grieg, In the Hall of the Mountain King from "Peer Gynt"

#opassande   (<–taggen informerar min blogg om att jag vill att det ska publiceras. Där. Här.)

Google+: View post on Google+

Post imported by Google+Blog. Created By Daniel Treadwell.