En Tidning är en samling texter och bilder från internet som gjort särskilt intryck på mig på olika sätt. Jag ville göra något fint både för de som påverkat sig med sina texter och bilder, och visa det för de som inte hänger online så mycket. Som min mamma och andra nära och kära, i form av ett utskrivet häfte.

Du får jättegärna ladda ner pdf-filen och skriva ut du också — eller läsa på din dator eller padda, om du vill. Issuu-filen nedan är ganska tung då grundtanken är att den ska bli fin när man skriver ut den, så jag har skapat lite lättare versioner om du föredrar det — en enkelsidig (ladda ner) och en uppslagsvis (ladda ner). Alla artiklarna är länkade till orginaltexterna.

Edit: Jag fick frågan om hur man gör för att skriva ut — så lägger in en kopia på det svaret här också, om utifall att du också skulle vilja veta:

Om du använder dig av Acrobat för pdf-filen (den enkelsidiga) kan du välja att skriv ut som häfte under alternativet “sidskalning”. (Förinställningen behöver då vara A3-papper på liggande format.) Hur andra pdf-läsare gör med utskriftsfunktionerna vet jag tyvärr inte.

Det borde i alla fall funka att köra ut det som dubbelsidigt a4 med den enkelsidiga filen, eller uppslagsvis på a3 med uppslagsfilen – vilket som borde funka om läsaren inte har “häfte” som alternativ i printdialogrutan.