Kallas allmänt för emma (mina initialer, Marie Andersson, föranledde detta i tonåren) – 50, gillar science fiction, datorer, design — allmänt nördig, helt enkelt. Politisk färg: lila – piratpartist tills några av de frågor som jag upplever som viktigast just nu representeras ordentligt parlamentarisk. Är sedan november 2014 invald i partistyrelsen på ett treårsmandat. Var mellan till 2011–2012 kommunikationsansvarig, det mesta av det arbetet skedde internt och på Piratpartiets egna site.

Den här bloggen representerar dock inte nödvändigtvis Piratpartiet, utan fungerar som mitt digitala köksbord där jag “pys-ventilerar” mina åsikter om allt möjligt, stort som smått.

Jag är väldigt stolt att utöka denna presentation med att jag vann pris som Årets Politik och Samhällsblogg i Stora Bloggpriset 2008 anordnat av Aftonbladet. Jag blev även nominerad för 2009. På januari 2010, premiärlanseringen av Politometerns “mest inflytelserika bloggar” hamnade jag dessutom överst på listan.

2012–2013 skrev jag även för Ajour.se.

Vill du tipsa om något, eller kommentera i största allmänhet — så kan du kontakta mig på opassande-snabela-gmail.com. Jag finns även på twitter och google+.